YES с ново видео

Клипът е към песента ‘ We Can Fly ‘ от наскоро излезлият им 20-ти студиен албум ‘ Fly From Here ‘. По-долу са видеото и траклистът.

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it's missing. Get Flash Player from Adobe.


01. Fly From Here – Overture
02. Fly From Here Pt. I – We Can Fly
03. Fly From Here Pt. II – Sad Night  At The Airfield
04. Fly From Here – Pt. III – Madman At The Screens
05. Fly From Here – Pt. IV – Bumpy Ride
06. Fly From Here – Pt. V – We Can Fly
07. The Man You Always Wanted Me To Be
08. Life On A Film Set
09. Hour Of Need
10. Solitaire
11. Into The Storm

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото