warscumposterБлек, дуум, депресив, фюнерал, време е за нещо по-енергично, по-жизнерадостно и чисто нашенско. Както знаете фестивалът Autumn Souls Of Sofia 2017 ще има и Freak Warm-Up Party, което ще се проведе на 24 ноември в клуб Live&Loud.

Следващата група, която се присъедини към веселяшкия купон са death/grind софиянците Warscum. Основани през 2014г., гръбнакотрошещата шайка има до момента едно ЕР в актива си, носещо ласкавото заглавие “Society Rape“. Посланието, което стои зад него според думите на групата е, че: „Живеем в общество, което е изнасилено от ред фактори, а хората не правят нищо особено по въпроса, дори го приемат за нормално.“

През 2015г. Warscum са специално избрани от George Corpsegrinder и компания да подгряват концерта на „Канибалите“ в България. Били са подгряващи и на Malevolent Creation, Grave и други. Интересен факт около бандата е участието на датския барабанист Мадс Лауридсен, свирил в легендарната група Konkhra, както и в много други проекти.

Делили са една сцена и с обичани банди като: Benighted, FBI, Mizerere, Mаss Grave, Past Redemption, Hyperborea. Скоро очакваме дебютния им албум, а есента ще ви очакват, за да отвеят мозъка ви докато си танцувате заедно.

Очаквайте скоро обявяването и на големият хедлайнер на вечерта.

Билети за Freak Warm-up партито ще можете да закупите само в деня на събитието на цена от 15 лв.

Цената на пропуска за другите фестивални дни е 50 лв. Можете да го закупите от eticketsmall.com, както и на каса на ул. Раковски № 67 в София, или в Магазин ЯКО!

Притежателите на следващите 5 билета, закупени от 10-ти април, ще имат възможност да посетят Metal Gates Festival на 16 Ноември – 18 ноември в Букурещ напълно безплатно.

Групите потвърдили участие до момента за Freak Warm-Up Party-то са:

Mindful Of Pripyat – Insane & Radioactive Grindcore, Italy
Womb Of Maggots – Brutal Death Metal, Greece