SKID ROW пускат „We Are The Damned“ за слушане онлайн

След като прекъснаха дейността си 1996 година, а после направиха силно завръщане, като подгряваща група на KISS през 2000-та, SKID ROW решават да покажат отново на какво са способни с музиката и проектите си.

Rachel Bolan споделя:

Когато отново събрахме групата, трябваше пак да спечелим публиката, без да се осланяме на предишните ни успехи. Написахме песни и тръгнахме на път. Вложили сме душа и сърце в работата си и искаме хората да знаят, че не правим това просто, защото нямаме по-добра работа за вършене.

След издаването на „Thickskin“ (2003) и „Revolutions Per Minute“ (2006), групата е излизала всяка вечер на представяне, сякаш излиза на бойното поле, показвайки новият вокал Johnny Solinger и водейки битки да спечелят нови фенове и да се докажат пред старите. С „United World Rebellion – Part 2“, групата прави помитащо завръщане. Rachel и Sabo отново обединяват усилията си в създаването на песни, както когато се е зародила групата SKID ROW.

Изглежда даваме всичко от себе си когато сме ние срещу света отново – и под нас имам предвид групата и феновете които останаха с нас и понесоха факлата SKID ROW.

Трейлъра на албума можете да чуете ТУК, както и подробностите за самият албум, които споделихме с вас в края на миналият месец.

А сега ви пожелавам приятно слушане на „We Are The Damned“:

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото