Религиозни активисти отмениха концерти на BATUSHKA в Русия

batushka

Както писах по-рано, историята около явлението Batushka ще има продължение и сякаш началото на продължението тепърва започва.

Концертите на поляците е трябвало да се състоят на 9 и 10 април в московски клуб. Съвместните усилия на няколко организации на религиозни активисти (както модерно се наричат сега) са се постарали концертите да бъдат отменени. Според едната организация, Съюз на Евразийската младеж (ЕСМ) „подобно богохулно творчество е крайно неуместно по време на Великия пост.“

Освен подписка в мрежата срещу концерта, в московската прокуратура са били подадени хиляди заявления с основна молба да бъдат отменени представленията на поляците. Въпреки това, активистите са посетили клуба лично, за да се убедят, че концертите наистина ще бъдат отменени и това „не е поредната лъжа на сатанистите“.

Скандалът около гастрола на Batushka в Русия носи очевиден геополитически подтекст, смята директорът на Центъра за геополитически експертизи на РФ.

По думите му появяването на откровения сатанински антиправославен проект Batushka на територията на Полша не е случайно, доколкото тази католическа държава отдавна е станала истинско предмостие на борбата срещу Русия и руския народ, на което американците посяват семената на русофобията. Като се започне от ислямистки клетки до сатанински културнополитически сурогати, един, от които се явява групата Batushka.

И продължава: „Именно защото православието, а не традиционния обект на насмешка от страна на сатанистите – католицизма, лежи в основата на новата политтехнологична атака, чрез която американските политтехнолози коват русофобски проекти с такава скорост, че ние просто престанахме да им обръщаме внимание в потока от помия на западна пропаганда. В нея плува и поредната полско-американска ресентиментна еднодневка, каквато се явява проектът Batushka.

Концертът на Batushka в Санкт-Петербург, който е трябвало да се проведе точно на връх Великден (1 май), да, познахте, също е отменен. Както е тръгнало скоро ще се заформи нова световна конспирация свързана със Сатанизма. И не знам за вас, но като им гледам отличителните символи на активистите, си мисля, че това са едни много объркани хора.

  1. #1 написан от Д. Хук (преди 3 години)

    Пак е по-добре от ислямски уроди…

  2. #2 написан от yucko (преди 3 години)

    Батюшка са доста жалка група тип Ghoust. Много визия, малко качествен метъл…но пък черните знамена ме кефят/

  3. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  4. Коментари за тази публикация
В началото