СВЕТЛЬО & THE LEGENDS с концерти на открито в София и Пловдив

15 юни – Лятно кино „Орфей“, 20 юни – Pork Pie, Борисова градина

СВЕТЛЬО & THE LEGENDS се готвят за два големи концерта в Пловдив и София. Първият от тях, този под Тепетата, ще се случи на 15-ти юни, петък. Мястото е популярното в града Лятно кино „Орфей“. Капацитетът му е над 1000 души и разполага с качествено оборудване. Светльо Хиподилски не е изнасял концерт в града вече повече от половин година и пристигането му се очаква с повишен интерес.


Вторият лайв, който също ще бъде на открито, е предвиден за София. Датата за големия концерт в столицата е 20-ти юни, сряда. Домакин ще бъде клуб Pork Pie в Борисовата градина. СВЕТЛЬО & THE LEGENDS свириха за последно там точно преди година и събраха близо 1500 души.

Лятно кино „Орфей“ (15-ти) и Порк Пай (20-ти) ще отворят врати в 19:30 ч., а началото на събитията е обявено за 20:30. Билети и за двете мероприятия вече се продават в мрежата на Ticketstream.bg. Цените им на предварителна продажба са 8 лв. за Пловдив и 6 лв. за София, като на самите дати и места сумата ще бъде съответно 10 и 8 лв. Касите: Офис 1, На тъмно, Техномаркет, М-тел, Мултирама, Строежа, Бар Петък, Ориндж, TBI Credit. Препоръчва се предварителното закупуване на билети!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото