NIGHTWISH ще си вземат едногодишна почивка през 2017г.

 Преди повече Nightwish 1от 3 месеца Ви запознахме с бъдещите намерения на NIGHTWISH, които Troy Donockley сподели в интервю за Festivalblog.Be. Освен планове за концерти и нов албум, те включват и почивка през 2017г.

 Сега, в скорошно интервю за AXS, Floor Jansen говори за редица неща, част от които е и въпросната почивка през 2017г. Ето и какво точно сподели тя по темата:

Ами, първото нещо, което ще направим след това световно турне, е да си вземем цяла една година почивка. Това е нещо, което в цялата 20-годишна история на NIGHTWISH не се е случвало.

 Въпреки, че ще си вземем тази едногодишна почивка, това няма нищо общо с нещата в бандата. Виждала съм някои хора в мрежата, които започват да спекулират защо бихме си взели цяла една година почивка. Ще си вземем тази почивка, защото можем и защото искаме. Това е всичко. Няма нищо общо с това как стоят нещата в бандата. Също така, не значи и че не сме мислили за това какво следва. Предстоят доста готини неща. Надявам се, че след тази почивка хората все още ще са също толкова ентусиазирани да дойдат и видят какво сме приготвили за тях в нашата кухня.

 Относно това дали решението да си вземат едногодишна почивка e свързано с това, че може би турнетата на бандата са станали по-дълги в последните няколко години:

Не, всъщност не, защото световните турнета не са по-дълги или нещо такова от предишните. Но като се замислиш, 20 години без почивка е нещото, което има най-много общо с това. Също така, защото ние сме доста креативни личности. Както знаете, всеки от нас си има странични проекти. Затова е приятно да си вземеш почивка от това, да имаш малко свободно време. Понякога, за да поддържаш нещо свежо и приятно, трябва да си вземеш почивка. Смятам, че е доста здравословно, по-здравословно от банди, които не спират и не спират и по този начин се износват. Но само аз бих могла да гледам на това по позитивен начин. Въпреки това, текущото турне не е никак кратко. Има доста места, на които ще ходим и нямаме търпение да бъдем там. Та, все още не е свършило. Но, дотогава, може да се разбиете от кеф.

Troy & Emppu (NIGHTWISH)

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото