Последни детайли за концерта на KREATOR, MORBID ANGEL И NILE

Концертът ще започне в 18:00ч!

Както Loud Concerts и ArtBG вече обявиха, в понеделник, 19 ноември, ни очаква един от най-екстремните концерти тази есен, а именно съвместния лайв на немските thrash ветерани KREATOR и две от легендите на американския death metal – MORBID ANGEL и NILE. Трите банди, подкрепени от младоците Fueled By Fire, ще забият в столичната зала “Христо Ботев”.

По изискване на самите банди, вратите на зала Христо Ботев ще отворят за феновете в 17:00ч. Точно в 18:00ч на сцената ще излязат Fueled By Fire с 45 минутен сет, след което техничарите от Nile ще нажежат допълнително атмосферата за гвоздея на вечерта.

KREATOR и MORBID ANGEL ще са ко-хедлайнери на метъл лудницата, като всяка една от двете групи ще изнесе пълнокръвен лайв сет.

Ето и разпределението на групите по часове:

Fueled By Fire – 18:00 – 18:45
Nile – 19:00 – 19:45
Morbid Angel – 20:15 – 21:30
Kreator –  22:00 – 23:15

Билетите за концерта на KREATOR, MORBID ANGEL и NILE са в продажба в мрежите на Ticketstream.bg и Eventim.bg. Местата, от които могат да бъдат закупени са магазините на Office 1 Superstore, TBI credit, Germanos, Пикадили, Техномаркет, Public, бензиностанции OMV, M-Tel, На Тъмно и други, както и онлайн на www.ticketstream.bg и www.eventim.bg.

Билетите за метъл лудницата се продават на цена от 40 лв., а в деня на концерта, както и на място на самото събитие, ще са по 45 лв.

Всички фенове под 18 години, трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От тук може да бъде свалена декларацията за придружител за концерта на KREATOR и MORBID ANGEL.

Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

Декларацията може да бъде намерена и на входа на зала Христо Ботев преди концерта.

Деца до 7 годишна възраст ще влизат напълно безплатно, отново с придружител и попълнена декларация.

Метъл събитието е част от предстоящото общо Европейско турне на четирите банди, което за щастие на родните фенове на тежката музика няма да подмине България. Още преди да се е състояло, турнето вече предвещава да остане в историята на метъла.

Както вече организаторите съобщиха, KREATOR идват в България с чисто ново зрелищно 3D шоу, което ще съчетае видео прожекции, светлинни ефекти и ултра тежките рифове на групата. Немските траш машини използват на 100% новите технологии във визията и озвучаването на концертите си и обещават един наистина запомнящ се концерт.

Това ще е първото гостуване на MORBID ANGEL в България. Американските death легенди обещават да представят пред родната публика убийствен сет от всички Morbid Angel класики от албуми като „Altars of Madness“ и „Covenant“. Немските thrash герои KREATOR наскоро издадоха един от най-силните си албуми “Phаntom Antichrist” и ще го представят пред българската публика на концерта в понеделник. Предстоящата касапница ще е четвъртото им гостуване на родна земя.

  1. #1 написан от Стайко (преди 8 години)

    Това обаче звучи обезпокоително 🙁

    http://pro-rock.net/cgi-bin/index.pl?o=0&_state=CommentsView&news=9595

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото