Официално е отменен фестивала Sonisphere

Официално изявление на ВЕС:

Днес, 14 юни 2011 г. по независещи от Болкън Ентъртейнмънт причини и след инструкция от притежателя на лиценза за фестивала Sonisphere за територията на България, се обявява, че фестивалът Sonisphere Bulgaria 2011, планиран за 21 юни 2011 на Национален Хиподрум Банкя е отменен.

Пълната цена на билетите ще бъде възстановена на всички, закупили си такива, на касите на Eventim от утре 15 юни 2011. Всеки може да получи съответната стойност на билета си в касата, от която той е закупен. Билетите купени он-лайн през www.eventim.bg ще бъдат възстановявани в централния офис на Eventim на адрес София, ул. Доспат №43. Всеки, който няма възможност да отиде до централния офис на компанията може да напише имейл на адрес info@eventim.bg, за да получи повече информация за различните възможности за възстановяване на сумата. Краен срок за връщане на билетите 15 юли 2011г.

Болкън Ентъртейнмънт се извинява на рок феновете за причиненото неудобство.

 1. #1 написан от Hatecrew (преди 13 години)

  Всъщност жалко в крайна сметка, то се знаеше, че така ще стане и по-добре да е отменен, отколкото да се компенсира с други банди.

 2. #2 написан от Blacky (преди 13 години)

  Наистина, това е най-доброто решение! Причинте, и да ги коментираме, и да не ги коментираме, все тая…

 3. #3 написан от REYAV (преди 13 години)

  Винаги зависи от бандите, обаче феновете на Слипнот нямаше да са доволни. Маскираните просто първи са се усетили и са били поканени да свирят другаде. Останалите банди също ще си запълнят графика, прецакани остават само желаещите да посетят.

 4. #4 написан от Анонимен (преди 13 години)

  Надявам се това да не се отрази на други концерти и подобни. Да се извличат поуки и да се върви нататък. Ходил съм на доста концерти, но до космодрума в Банкя наистина не виждах как мога да отида.

 5. #5 написан от Nick (преди 13 години)

  Дееба исках Iron Fucking Maiden исках Screeeeam for me Sofiaa SCREEAM for mee my friends 🙁

 6. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 7. Коментари за тази публикация
В началото