Corey Taylor е избран да изнесе реч пред студентите от Оксфордския Университет

Фронтменът на Slipknot, който заедно с членовете на бандата преживя трудни времена след внезапната смърт на 38 годишния басист  Paul Gray миналата година, признава, че е бил изненадан от това, че е бил избран да гостува за среща в университета, защото самият той не е бил особено добър ученик. Пред радио Kansas City той заяви  „ Бях поканен да говоря пред Оксфордския Университет, което е доста иронично, имайки предвид, че дори не съм завършил средното си образование.”

„Те са провели гласуване, кого биха искали да говори пред студентския съюз и очевидно аз съм бил номер 1, така че аз си казах… “Иха! Ще го направя!” Сигурно много ще ругая и ще се потя.„

Corey, който освен това е фронтмен на хеви метъл групата Stone Sour ще говори също  така  пред студентския съюз и през Юни, преди рилийза на книгата му ‘Seven Deadly Sins’, 37 годишният автор обясни, че не приема кариерата си за даденост.

Той добавя „Аз съм голям късметлия, че мога да правя това. Благодарен съм, че имам кариера. Всичко това, може да бъде загубено за броени минути. За мен повече смисъл има в това, да гледам напред и да се опитвам да постигна нещата, които искам да правя, отколкото да се опитвам да се определям чрез славата и парите и цялата тая глупава идиотия.”

„Има много неща, които искам да свърша до края на живота си, славата е просто средство.”

 

24 май 2010г. е трагичната дата, на която SLIPKNOT се разделиха със своя басист.  По повод годишнината от смъртта на PAUL GRAY, от лагера на бандата пуснаха официално съобщение:

На 24 май се навърши една година от трагичната смърт на басиста на SLIPKNOT  – PAUL GRAY (RIP). Сякаш беше вчера, когато в началото на фестивалния сезон миналата година чухме ужасните новини, но от друга страна, като че цяла епоха е минала оттогава. Колкото повече перспективата членовете на SLIPKNOT да продължат без своя паднал другар става все по-реална, а датата на първото им шоу наближава, толкова по-голяма е нашата подкрепа за тях, за семейството и приятелите на PAUL, за всички, на които той липсва безкрайно много на тази тъжна годишнина.

Като някой, който живееше за момента и обожаваше да се забавлява, можем да сме сигурни, че PAUL не би искал вярната армия от фенове-Маготи, да бъде спряна от неговата смърт. Сигурни сме, че изпълнението на  SLIPKNOT, на фестивала SONISPHERE тази година ще бъде без съмнение изключително емоционално, но би трябвало това по-скоро да са положителни емоции, фокусирани върху почитането на живота на PAUL, а не оплакването на неговата смърт.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото