AMORPHIS с концерт в София на 10 ноември

AMORPHIS

AMORPHIS

Финландските богове AMORPHIS ще ознаменуват излизането на новия си студиен албум с дълго турне The Beginning of Times tour.

Обиколката, за която вече ви съобщихме неофициално, започва през ноември и ще продължи до януари 2012 – общо 40 концерта в 20 европейски държави. Преди това, през октомври, AMORPHIS ще направят 3 загряващи шоуто в Русия.

Датата на СОФИЙСКИЯ КОНЦЕРТ е 10 ноември – мястото: Парти център ‘4 км’, организатор – отново радио Тангра Мега Рок.

БИЛЕТИ с цена 40 лв тръгват в продажба от днес, 25 май, в системите на www.Ticketstream.bg www.Eventim.bg. В деня на концерта скачат на 45 лв.

Предстои да бъдат обявени и групите, които ще съпътстват AMORPHIS по време на цялото европейско турне, включително и на концерта в София.

Изборът на мястото за провеждане на шоуто в България – Парти център ‘4 км’ (с капацитет 800 души) бе направен от мениджмънта на самата група, след като организаторите от Тангра Мега Рок предоставиха техническите параметри, както и подробна информация за състоянието на гримьорни, местоположение, достъп на турбуса nightliner и т.н. на всички налични зали в града с капацитет до 1200 души

  1. #1 написан от REYAV (преди 9 години)

    Ха, значи трябваше 1 седмица за официалното потвърждение. Честито на феновете.

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото