Билетите за концерта на ЩУРЦИТЕ вече са в продажба

ЩурцитеКакто вече информирахме, на 3 септември, в Античния театър в Пловдив, ще се проведе специалният концерт ’50 години ЩУРЦИТЕ’.

Билети, с цена от 30 до 40 лв., вече са в продажба в системата на Eventim.bg. В самия ден цените се покачват с 5 лв във всяка категория (вижте схемата долу).

Шоуто се организира от радио ТАНГРА МЕГА РОК заедно с община Пловдив и ще бъде откриване на традиционния ‘Есенен салон на изкуствата’.

След незабравимия празник, който препълни зала „Арена Армеец“ в София през юни, легендарните музиканти ще излязат на вековната сцена на 3-ти септември с целия блясък на продукцията и с всичките си вечни песни.

КИРИЛ МАРИЧКОВ, ВАЛДИ ТОТЕВ и ГЕОРГИ МАРКОВ ще бъдат заедно с китаристите гости – ИВАН ЛЕЧЕВ, СЛАВЧО НИКОЛОВ и ПЕТЪР ГЕОРГИЕВ-ПЕШЕТО.

В няколко песни, групата пак ще свири в съпровод на автентичния китарен звук на незабравимия ПЕТЪР ГЮЗЕЛЕВ, чийто жив образ на големия екран ще предизвика силни емоции.

Ще участват и пионерите в бандата – ПЕПИ ЦАНКОВ, ВЕСКО КИСЬОВ и КОНСТАНТИН АТАНАСОВ.

Билетите влизат в продажба утре, петък, в системата на Eventim.bg.

Щурците

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото