OtherSideСпециално интервю с Jens Johansson (STRATOVARIUS). Разговор с Asis Nasseri (HAGGARD). Бойко Гюров („BGTSC“) за концерта на TARJA и STRATOVARIUS на 29 октомври в София. Звезди Керемидчиев за 30-годишнината на албума „Походът“ и концерта на АХАТ на 24 октомври в София. Разговор с Frederyk Rotter (ZATOKREV). Александър Бояджиев („141“, LAST HOPE) за концерта на GORILLA BISCUITS на 27 октомври в София. Иван Сталев за участието на JOHN STEEL с David Reece (екс-ACCEPT, екс-BONFIRE) като съпорт на HAMMERFALL на 26 октомври в София. „Мазето на Вакашински“ – Ясен Вакашински представя американския атмосферичен блек метъл проект SYNODIC.

Слушатели на „От другата страна“ ще спечелят покани за концертите на HAMMERFALL на 26 октомври и на TARJA и STRATOVARIUS на 29 октомври в София, предоставени от „BGTSC“.

В предаването ще звучи музика на: Александра Зернер, TESTAMENT, BORN FROM PAIN, CHIMAIRA, WARKINGS, НОВА ГЕНЕРАЦИЯ, GODSMACK, EXCITER, DEMENTIFY и др.

„От другата страна“ вече започва в 21 часа и продължава до полунощ!

Повторение на предаването можете да слушате в понеделник сутринта от 0 до 3 часа по радио Варна.

„От другата страна“ се излъчва всеки понеделник от 21:00 до 24:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич – 88,7 MHz; Бургас – 88,5 MHz; Провадия – 88,9 MHz; за Черноморието – 98,2 MHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.com и www.predavatel.com. Официален сайт – www.otdrugatastrana.info.