MIST OF MISERY с нов албум през август

mistofmisery

Шведските симфо/депресив блекове Mist Of Misery потвърдиха, че датата на излизане на новия им албум, озаглавен „Absence“ ще бъде 31 август чрез Black Lion Productions. Това ще е първият им студиен материал след почти шестгодишно прекъсване и вторият пълноформатен албум в дискографията им.

„Absence“ е голяма стъпка напред за групата от гледна точка на продукция, писане на песни, дълбочина на лириките и цялостна атмосфера. Mist Of Misery навлизат в нова фаза, такава, която има за цел да предизвика депресивни, меланхолични мисли в съзнанието на слушателя на съвсем ново ниво. В този албум това е постигнато главно с интродукции с още по-мелодични и симфонични влияния. Музиката е предназначена да въведе слушателя в различно и почти медитативно състояние на ума, за да се усети истинската ѝ дълбочина.

Албумът е записан, миксиран и мастериран в Forlorn Halls Studios и на различни места в Стокхолм между 2010 и 2016г. Обложката е нарисувана от изключително талантливият руски артист Alex Tartsus. По-долу можете да видите обложката и трак листа, както и да чуете първия сингъл от албума „Absence“, който напълно представя посоката на предстоящия албум, която е различна от другите записи, но съдържа основните елементи на Mist Of Misery . меланхолия, мрак и мелодичност.

 

mistcover

 

Track list:

1.) Melancholic Thoughts
2.) Euthanasia
3.) Absence
4.) Final Departure
5.) Epitaph of Penitence
6.) Wistful Twilight
7.) Paragon of Perdition
8.) Mist of Misery
9.) Serenity in Nothingness

 

 

 

 

 

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото