IRON MAIDEN ще дарят част от постъпленията си за жертвите на наводненията в Сърбия

Британците от Iron Maiden ще имат концерт в Београд, Сърбия на 17 юни и, както съощава агенция Tanjug те са решили да дарят част от приходите от шоуто за пострадалите от наводненията.

Както знаете в началото на май в Сърбия, Босна и Хърватия десетки хиляди останаха без покрив, а няколко десетки загинаха вследствие на наводнения, които се определят като най-големите за последните 120 години.

Басистът Steve Harris е заявил, че според него, „справяйки се с наводнението Сърбия ще стане още по-силна.“

Освен това музикантите са споделили, че в предстоящото си турне  „Maiden England“ групата ще се завърне към сет-листа, който е свирила на турнето си през 1988г., когато е представяла албума си „Seventh Son Of A Seventh Son“.

Bruce Dickinson е споделил по повода: „Малко променихме програмата на турнето ‘Maiden England’ за да може тя в най-голяма степен да обхване цялото ни творчество от 80-те, и за да можем да предложим на феновете и нещо друго. Още повече, че това турне ще е последното, трето от цикъла „Исторически“

През април 2013г. Iron Maiden заемат първо място в хит-парада на най-доходните турнета. Шест от концертите, които са се провели през миналото лято са донесли на групата 8.5 млн. долара от продажбата на билети, а концертите са били посетени от 121 280 фена.

Легендарните британци ще гостуват у нас ден по-рано на 16 юни.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото