Интервю с Djay Square Cube – (Ass Deep Tongued)

ADT-bandФренската  Boysband/Porngrind Ass Deep Tongued ще имате възможността да видите на 11 май в столичния Grindhouse Skateboard Club. Тук ви предлагаме едно интервю с китариста им Кевин. Интервюто не се препоръчва на хора без чувство за хумор, макар в него да има и сериозни моменти… Вижте сами!

Metal Hangar 18: Здравей Кевин (a.k.a. Djay Square Cube), надявам се, че нещата са добре при теб. Представи групата с няклоко думи?

Djay Square Cube: Ass Deep Tongued са създадени във Франция през 2014 година на Св. Валентин. Замислената от нас концепция е да смесим нашите собствени boyzband песни и танци с някакъв глупав брутален метъл, в слуая Goregrind. Групата се състои от 3ма души, които са 100% Boyz Band момчета: Kaven’g – вокали, Moon’r – барабани и Djay Square Cube – китари.Имаме издадени два албума – „Rectongued at first date“ и „Prolapse declaration“.

MH18: Какво се случва с Ass Deep Tongued в момента?

D.S.C.: Ние наистина искаме да запишем и разпространим нова музика, но проблема е да намерим време за това. На път е сплит с 3 нови песни, които се надявам да излязат преди лятото. Третият албум също е почти готов и е в умовете ни така, че моля ви, ако ни видите сритайте ни задниците, за да ни помогнете да го запишем скоро!
От друга страна, през последните две години посетихме някой доста интересни държави (Португалия с нашите приятели от Serrabulho, Швейцария, Белгия), както и предстоящи в които ще свирим за първи път, като България разбира се и Уелс на Eradication Festival. В края на година ни предстои и първото турне извън Европа, за което ще има новини много скоро. Просто не забравяйте да ни следвате.

MH18: Вие определяте стила си като Boys Band/ Pornogrind. Кое от двете надделява повече и защо?

D.S.C.: Boyzband беше по скоро шега, още от самото начало на бандата, но заема все повече място в нашето шоу, може би един ден ще спрем да взимаме инструменти и свирим изобщо брутални шумове и просто ще танцуваме k-pop на предварително записани песни. 😉

MH18: Разкажи ни повече за вашите изпълнения на живо? Какво да очакват феновете от вас на сцената?

D.S.C.: Нашата цел е когато хората ни видят на сцена е да ги накараме да се забавляват, но също така и да си зададат някои въпроси относно нас – Тия момчета наистина ли са сериозни или им хлопа дъската? Това дали сега е забавно или прекалено тъпо? Ние сме с Boyzband костюми и садо мазо кожени маски, за да подържаме гадна атмосфера. Разбира се за наше успокоение, хиляди фенове ще искат да ни изнасилят, стига да могат да ни разпознаят на улицата.

MH18: Какво мислите за Френската метъл сцена, в това число и стилове като Goregrind и Grindcore и как се вмествате с Ass Deep Tongued в тази сцена?

D.S.C.: Сцената във Франция е наистина огромна от към брутални метъл банди (Benighted, Sublime Cadaveric Decomposition…). Изключително трудно е goregrind бандите да намерят място между толкова големи и сериозни имена. За нас е по-лесно да намерим публика и фенове които обичат и харесват това което правим в Белгия, Германия, а скоро и в България.

MH18: Какво е вашето послание към феновете, какво искате да кажете на тях с вашите текстове и музика?

D.S.C.: Посланието е само едно: Ние сме най-страхотната Boyz банда във вселената. Когато ни срещнете поросто трябва да крещите и да гърголите като пуйка. Ние използваме нашите песни за да носим това послание.

MH18: 90% от вашите текстове са на френски език, милсите ли, че е важно да пеете на майчин език и защо?

D.S.C.: Всъщност ние квичим в нашите Goregrind песни и не съм много сигурен, че това наистина е френски език. Обаче, интрото на всяка от песните ни е откъси от филми на френски език с ключови думи като – сперма, к*р, задник… Разбира се и нашите k-pop песни са на френски език, най-хубавия език за любовни песни. 😉

MH18: Разкажи ни интересна история от вашите турнета, на сцената, с фенове или на репетиция?

D.S.C.: Този Февруари на един концерт, човек от публиката излезе на сцената, за да представи някъкав пърформанс – ла*на на сцената. Беше спрян няколко секунди преди да го извърши от охраната.

MH18: Какво мислиш за политическата обстановка във Франция? Подкрепяш ли протеста на жълтите жилетки и какво мислиш за всичко това?

D.S.C.: Политиката ме интересуваше много повече преди 20 години, когато свирех в пънк група. Според мен протеста започна с погрешна причина: Цените на горивата. Истината е, че трябва да се вземе под внимание екологичната криза, която се задава и да спрем да използваме автомобила си за всичко, което се сетим. Другото е, че разликата между бедни и богати става все по-голяма и френското правителство наистина трябва да предприеме мерки за хората които изпитват трудност. Ние сме щастливци във Франция, защото имаме едни от най-добрите социални придобивки, но французите са прекалено егоистични, за да видят по-лошата ситуация, която съществува в други страни около тях и не могат да оценят шанса, който имат в собствената си държава.

MH18: Това е първото ви гостуване в България, какво знаете за феновете тук и какво очаквате?

D.S.C.: Славянската култура е доста екзотична за нас. Кирилицата е много интересна и ме кара да тръгна веднага за България. Преди няколко месеца бях в Украйна и нямам търпение да продължа откритията си. Ще бъдем 3 дни в София, за да можем да открием и разгледаме вашия град и се докоснем до културата в България. Надвам се да срещна и се запозная с приятни и хубави хора, всъщност сигурен съм в това.

MH18: Какво е личното ти послание към феновете тук?

D.S.C.: A personal message for Bulgarian girls: “много си красива липсваш ми” 😉

MH18: Благодаря за отделеното време и интервюто Кевин, ще се видим скоро.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото