HERESY с ново видео и концерт в София

heresy-gig

Траш сензацията от Коста Рика HERESY се готви за своето второ гостуване в София. Това ще се случи на 6 декември в столичния клуб Live&Loud и е част от турнето THE FALSE MESSIAH EUROPEAN TOUR ’18 ’19. Съпорт ще бъде софийската прогресив/траш/дет група Dark Soul Architects.

HERESY се ражда в Коста Рика през 2011г. от ентусиазма на четири момчета. Групата е основана от Raley – вокал, китара и Blop – бас и беквокали. През първата година от съществуването си групата гради име на родна сцена като дава седемдесет концерта в седем от провинциите на Коста Рика. За да отпразнуват тази първа година HERESY правят и първия си международен концерт за Sodom в турнето ‘In War and Pieces World’ Tour, 2012.

Втората година от съществуването на групата е посветена на създаването на първия им запис, дебютният албум „Worldwide Inquisition“. През следващата 2013-та HERESY са хедлайнери на Megametal Festival в Хондурас. Освен това групата е избрана да сподели една сцена с Testament по време на тяхното “Dark Roots of Thrash World Tour 2013”. През същата година те свирят и с Whiplash. HERESY се свързват с европейския промоутър Axa Valaha Productions и през юли 2014г. правят Източно Европейско турне. Техният концерт в Хърватия по време на Underwall Festival е последван от отзиви като: „Групата, която спаси Underwall Festival“. Този път коста риканците споделят една сцена с имена като Sepultura, Sinister и Benediction, а The “European Inquisition Tour 2014” се превръща в най-голямото турне, което централно американска група е правила в Европа, включвайки Румъния, България, Унгария и Хърватия.

През 2016г. HERESY са избрани да подгряват концерта на METALLICA в Сан Хосе след като печелят вота на публиката. В момента момчетата са фокусирани върху новия си албум, който трябва да излезе на 31 окомври. Междувременно можете да чуете по-долу „Suiciety“, първият сингъл от очаквания албум.

И така:

Дата: 6 декември 2018 (четвъртък)
Място: клуб Live&Loud, София
Вход: 8 лв. (само в клуба, преди концерта)

Концертът ще се проведе с приятелската подкрепа на ДИВО ПИВО

Текуща информация следете в страницата на събитието.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото