HARLEY-DAVIDSON® отваря врати и у нас

На 29 април 2014 – Harley-Davidson идва в България. Световноизвестният производител на мотоциклети навлиза на българския пазар чрез своето първо представителство в страната и откриването на шоурума ще бъде на 17 май 2014. Както при всички дилъри по света, това е независим бизнес, собственост на местен предприемач, който лично инвестира и управлява дейността.

Пикът на официалното откриване на новото представителство ще бъде организирания безплатен тестдрайв, който ще се проведе на адреса на представителството: бул. „Ботевградско шосе“ 348 на 17-18 май 2014 от 10.00 часа до 19.00 часа , и обещава да сбъдне мечтите на всички мотористи, които ще получат възможността да избират сред 23 мотоциклета на Harley- Davidson® от 2014г., включително моделите RUSMORE Touring.

Ранните записвания вече започнаха. Тестдрайвът ще се извършва по реда на записването и поради големия интерес резервирането на място е препоръчително. Резервации могат да бъдат направени на:  http://www.harley-davidson-sofia.bg   или на телефон:+359 2 945 22 55 .

Новото представителство ще предостави на всеки възможността да разберете всичко за Harley- Davidson. Независимо дали става дума за закупуване на мотоциклети Harley или тестдрайв на нов модел, местното представителство, ще се стреми да предлага изключително обслужване на клиентите на Harley- Davidson в региона. Клиентите в България вече ще имат възможността да персонализират всяка част от тяхния мотоциклет Harley- Davidson. В шоурума ще могат да бъдат открити и всички мърчандайз продукти на Harley- Davidson, както и облеклото за мотоциклетисти и фенове на марката.

Успешни представителства на Harley- Davidson вече съществуват в Румъния, Гърция, Сърбия и Хърватия и са под юрисдикцията на офиса на Harley- Davidson, отговарящ за Югоизточна Европа  (SEE), който е със седалище в Атина и е част от региона „Европа, Средния Изток и Африка“ (EMEA).

„Компанията Harley- Davidson е ангажирана с изпълнението на мечтите за лична свобода на клиентите си по целия свят, и ние сме развълнувани да подкрепим  Harley- Davidson – София и да предоставим изключителни преживявания за българските клиенти. Навлизането в България илюстрира ангажимента ни да продължим да осигуряваме на клиентите на Harley -Davidson пълен набор от услуги в цяла Югоизточна Европа“, коментира Гаетано Ди Пиаца, регионален мениджър на Harley-Davidson за Югоизточна Европа.

Една от основните цели на офиса на ЮИЕ е да се разширява и да подкрепя бизнеса на HD в региона, който включва откриване на представителства на нови пазари. Като пазар, България има добър потенциал за икономически растеж и българите имат страст към американските марки и първокласни продукти, което прави страната естествен избор за разширяване на регионалния бизнес на HD .

В региона продажбите за първата четвърт на 2014 са се повишили с 8,2%, благодарение на повишаването на продажбите на основния за маркатая европейски пазар до 8.8% и на нашите инвестиции в развиващите се пазари в Eвропа, Близкия Изток и Африка, които са се повишили с 5.6%. Развиващите се пазари в рамките на нашия регион продължават да растат (за първата четвърт до 5.6%), което се отразява на инвестициите в нашата дистрибуторска мрежа.

Научете повече за новото представителство на: http://www.harley-davidson-sofia.bg/,  и във  Facebook страницата: https://www.facebook.com/harleydavidsonsofia.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото