GRIND OVER SOFIA 2019 с интересен фестивален мърч

medovina3

На 11 май 2019 година в столичният Grindhouse Skateboard Club ще се проведе еднодневният фестивал GRIND OVER SOFIA 2019, организиран от Autumn Souls Of Sofia. Той ще събере седем известни и не толкова известни ансамбъла за танцувална музика, а именно:

SPASM – DRUM’N’BASS GIGOLO GORE GRIND – Чехия
guineapig – Slow-motion bulldozer gore – Италия
Brutal Sphincter – POOlitical Goregrind – Белгия
Basement Torture Killings – Snuff Grind – Англия
Ass Deep Tongued – Boysband/Porngrind – Франция
Menstrual Cocktail – Happy Goregrind – България
Scum Line – Grindcore/Hardcore – България

Екипът на фестивала заедно с верни приятели на идеята са ви подготвили и нестандартен фестивален мърч. Това е фестивална медовина в бутилки от 375 мл. дело на Жиката Иванов. Предлага се в две разновидности, едната с дюля и индрише, втората с ягоди и череши.

medovina
Бутилките са лимитирани до 15 броя от вид и цената е 12 лева за брой. Ще можете да ги намерите на мърч щанда на фестивала, а ако някой иска да си запази бутилка предварително, може да го направи на мейл: asosfest@gmail.com

От лагера на организаторите обещават и още приятни изненади.

С билет за събитието можете да се снабдите директно от организатора на познатия ви мейл: asosfest@gmail.com, както и в Nosferatu Craft Beer Shop и на www.eticketsmall.com Цената му е 25 лв. В деня на фестивала на врата цената на билета ще е 30 лв.

Ако имате въпроси или търсите повече информация, посетете страницата на събитието.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото