Gothic fest Sofia 2015

goth fest

В нощта на Хелоуийн, точно на 31- ви Октомври ще се състои третото издание на ежегодния фестивал за Готическа музика и стил – Gothic fest Sofia 2015 „Във Фабриката на страха“. Тази година фестивалът ще се проведе в рамките на един ден и ще разтърси всички сетива с уникалната си програма, включваща банди от цяла Европа и обхващаща стилове като Deathglam, Industrialcore, Hellektro, Dark rock и традиционния за събитието Индъстриъл / Електро / EBМ звук.

Тази година домакин на събитието е Culture Lab в промишлената зона на Сточна Гара (ул. Владайска река 4) ет. 4.

Вратите отварят в 19:30, начало 20:00.

Ето и финалната програма, потвърдена от организаторите:

Holy Constellation (Italy)https://www.facebook.com/HolyConstellation
Dead Inside Effect (Greece) https://www.facebook.com/deadinsideeffect
Nano Infect (Greece) https://www.facebook.com/nanoinfectband
dreDDup (Serbia) https://www.facebook.com/dreDDup
Beyond The Fallen (Italy)https://www.facebook.com/BeyondTheFallenOfficial

Ревю под името „Femme Fatale” ще изложи на показ две от най-силните оръжия, които трябва да притежава всяка дама, а именно нежното и фатално женско бельо на талантливата дизайнерка Мила Докова и елегантите Готически бижута на Aeternum Nocturne Gothic Jewelry.

The Dark Threesome ще ни изненадат със спиращ дъха бурлеск танц, а след това Sandra Du Verena и партньорът ѝ Silent Teddy Bear ще ни покажат красотата на японското еротично изкуство шибари.
С нетърпение очакваме и специален гост от Румъния – Iron Maiden, която в партньорство с палавата Kat Le Quinn ще ни развълнува с ефектна BDSM игра. Iron Maiden е опитна с камшиците, огъня, горещия восък и много други практики на BDSM културата.

За по-палавите е подготвено отделно помещение, където ще могат да разгледат и пробват уреди за BDSM игра – окови, белезници, ограничаващи уреди, вдъхновени от средновековието и други. Също така ще можете да научите повече за шибари изкуството от Silent Teddy Bear, а може би дори и да усетите въжетата по вас. Подготвен е и хубав кът за снимки.

Афтър партито оставяме в умелите ръце на Dj SynthetiC и Dj Magistus.

Повече информация за феста можете да намерите на официалната Facebook страница или на създаденото събитие.

Билетите ще са на цена от 15 лв. и ще се продават на входа в нощта на фестивала.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото