Екстремният Bloody Shitting Fest – ОТМЕНЕН!

Екстремният “Bloody Shitting Fest”, който трябваше да се състои на 7-ми април в софийския клуб “The Box” e ОТМЕНЕН!

Причините за това са, че „неочаквано”, 3 седмици преди феста, от “The Box” променят политиката на клуба за провеждане на събития. Въпреки първоначално обявеното, че вече времево ограничение няма да има, оказва се, че това не е вярно – такова отново има – до 23ч. До това решение се е стигнало поради факта, че трябва да се плаща двойно на работниците след 23ч.

Организаторите на събитието са били готови да заплатят два наема, но са получили категоричен отказ, в резултат на което и предложение от страна на клуба – фестът да се проведе в два поредни дни с по 5 и 6 групи. Това обаче би довело до големи загуби на средства, с които трябва да се покрият разходите на всички групи.

Правени са опити за преместване в друг столичен клуб, но тъй като всичко се случва в последния момент – подходящ свободен такъв на тази дата няма.

Организаторите поднасят своите искрени извинения на всички фенове, като се молят “Някой ден в София да има истински клуб за ъндърграунд сцената!”.

Участници в „Bloody Shitting Fest“ трябваше да бъдат: Homo Iratus (Гърция), Formless Terror (Македония), и родните банди Scapegoat, The Revenge Project, Mizerere, Hatebomb, Mass Grave, Shambless, Bolg, Axecutor, Savage Ravage…

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото