battlebeastbanddec2018_638

Излез официалното музикално видео към песента „No More Hollywood Endings“, едноименния сингъл от предстоящия пети студиен албум на финландците BATTLE BEAST. Него може да видите по-долу заедно с обложката и списъка с песни. Дискът, който се очаква да излезе на 22 март чрез Nuclear Blast, е записан  от клавириста Janne BjörkrothViktor Gullichsen и китариста Joona Björkroth в JKB Studio. Продукцията и миксирането са увладяни отново от Janne, а обложката, която може да видите по-долу, е създадена от Jan Yrlund (KORPIKLAANIMANOWAR), който е работил заедно с групата по записа им от 2017 година „Bringer Of Pain“.
Видеото към „No More Hollywood Endings“ е режисирано от Oy Routafilmi AB / Tuotantoyhtiö Legenda. Клавиристът Janne Björkroth коментира относно песента:

Песента разказва история за това как живеейки според очакванията на другите се превръщаме в странични наблюдатели на собствения си живот. Холивудските конвенции и медии поставят нереалистични очаквания и ограничават идеалите за такива неща като красота и щастие и е лесно да се изгубим, докато се опитваме да се приспособим. Песента твърди, че няма универсален модел за щастие, но всеки има право да бъде уважаван такъв какъвто е, както и да живее живота, който най-много му подхожда. Това е химн на индивидуалността.

Списък с песни:battlebeasatnomorehollywoodcd
01. „Unbroken“ 
02. „No More Hollywood Endings“ 
03. „Eden“ 
04. „Unfairy Tales“ 
05. „Endless Summer“ 
06. „The Hero“ 
07. „Piece Of Me“ 
08. „I Wish“
09. „Raise Your Fists“
10. „The Golden Horde“ 
11. „World On Fire“
Бонус песни:
12. „Bent And Broken“ 
13. „My Last Dream“