Завръщане в рок миналото в ROCK IT

Rockabilly Madness “50’s Jamboree “ пренася бар Rock It в зората на рокендрола от 50-те с Pin-up прически и грим и с музиката на Elvis Presley, Johnny Cash и Little Richard
На 12-ти юни (четвъртък) порталът за рокендрол и винтидж култура Rockabilly.bg ви кани на
на  50’s Jamboree,  вечер в която ще се докосне до очарованието и магнетизма на  „рокендролът от 50-те”.  Епохата на Elvis Presley, Johnny Cash, Little Richard, “sweet lollipop” момичета, зализаните greasers, badass мотори и розови кадилаци, дяволската музика и дивите танци.
Мястото е специално подбрано- емблематичния рокендрол бар на нощна София – бар ROCK IT.
Музикалната селекция на Rockabilly.bg  ще включва уникални записи от автентичен рокендрол преливащ в мелодичен doo wop, примесен с ритмичния рокабили саунд… Танците ще са неизбежни.
Организаторите предлагат истинско шоу. Със започването на вечерта  дамите могат да направят своите Pin-up прически и грим в клуб Rock. Изненадата е за джентълмените!  Стилистките на 50’s Jamboree ще предлагат и мъжки прически. Желаещите господа, могат да получат своя класически рокабили Pompadour  на 12-ти юни в бар Rock IT.
„Sailor Jerry-коктейл” състезание ще даде възможност да импровизирате с уникалния вкус на карибската напитка. Двамата победителите ще триумфират с едно от прекрасните „old school” бижута Simonster Accessories – ръчна изработка на талантливата дизайнерка Симона Дикова и с бутилка Sailor Jerry Rum, изработен в талантливата дестилерия на Уилям Грант (Шотландия) …
А, кулминацията на вечерта предстои.

Танцовото шоу на очарователните дами от Lindyhop.bg ще представи част от Pin-Up колекцията на бутик Vintage Sofia. Комбинация за която можем само да фантазираме..

На 12-ти юни стартира и Световното първенство по футбол!
Бар Rock IT ще съчетае футбол и рокендрол по перфектния начин!  Една от залите в клуба ще бъде на разположение за най-големите футболни фенове с пряко излъчване на Мондиал 2014!
Предстои запомняща се Rock ‘N’ Roll Football нощ I

Rockabilly Madness “50’s Jamboree”
12-ти юни (четвъртък), 21ч
бар ROCK IT
София, ул. „Георги Бенковски” 14
Вход: 5лв.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото