Задава се първият KAVARNA BLACK SEA BATTLE OF THE BANDS в рамките на KAVARNA ROCK 2014

Kavarna Black sea Battle of the Bands предлага голямата сцена на най-добрите млади рок музиканти
Тази година организаторите на единствения истински рок фестивал в България – Kavarna Rock подготвят едно незабравимо преживяване, както за феновете, така и за тези, които мечтаят да усетят тръпката на голямата сцена. В края на юни фестът ще покаже богата програма, включваща едни от най-големите рок и метъл звезди, както и първия в историята на фестивала Kavarna Black sea Battle of the Bands, който ще се проведе на 27-и юни. Организаторите ще предоставят уникалната възможност на млади рок групи от България, Румъния, Русия, Турция, Грузия, Молдова и Украйна да се впуснат в музикална „битка“.
Бандите, желаещи да се включат в Kavarna Black sea Battle of the Bands, трябва да изпратят демо запис на едно авторско изпълнение на роден език и още едно, което може да бъде и кавър на английски език до 15-ти април във Facebook страницата на Kavarna Rock или на kavarnarock@abv.bg.
Първият победител ще бъде избран от международно звездно жури, а вторият от публиката – по време на живото изпълнение на 27-и юни. Фаворитът на журито ще сложи официалното начало на фестивала на 28-и юни, стъпвайки на една сцена с легендите Europe, Krokus, Pretty Maids, Uli Jorn roth и ще грабне допълнителна материална награда от фестивала.
Спечелилите сърцата на публиката ще имат възможността да стартират вечерта на Helloween, Sabaton, Gothard и Jorn на 29-ти юни, както и да получат невероятния шанс да запишат свое парче в професионално звукозаписно студио.
„От дълго време обмисляме този проект и се радваме, че ще успеем да го осъществим в рамките на тазгодишното издание. Kavarna Black sea Battle of the Bands обединява млади рок музиканти от различни Черноморски държави, които имат една обща цел – да се качат на голямата сцена. Искаме да им дадем тази възможност!“,споделят организаторите на Kavarna Rock.
Това лято фестивалът подготвя допълнителна изненада и за футболните фенове – тези, които обичат рок музиката и най-популярния спорт в света, ще успеят да съчетаят тръпката на Kavarna rock 2014 и на Световното първенство по футбол. Организаторите са предвидили видео стени, благодарение на които ще бъдат проследени най-интересните моменти на терена.
Закупилите двудневен билет за фестивала предварително, ще получат ексклузивен билет за допълнителния 27-и юни, когато ще се проведе първият Черноморски рок конкурс Black Sea Battle Band.

Билетите могат да бъдат намерени в мрежата на  EVENTIM и TICKETPORTAL в цялата  страната: PICCADILLY, Office 1 Superstore, GERMANOS, OMV, TECHNOMARKET, TECHNOPOLIS, магазини НА ТЪМНО, USIT COLORS и др., както и онлайн на www.eventim.bg и www.ticketportal.bg

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото