Зад сцената с DARK FUNERAL

df single cover

Mikaela Barkensjö от Sinners Art Photo е била поканена да се присъедини към Dark Funeral за заснемане на клипа им „Nail Them To The Cross“. Тя публикува снощи снимките от подготовката на групата за заснемането на клипа. Можете да ги разгледате тук.

Освен това шведската блек орда е обявила „месец на Звяра“. Ето какво споделя Heljarmadr по този повод:

„Предполагам, че много от вас вече са гледали новото ни видео „Nail Them To The Cross“. Текстът беше разкрит малко по-рано и аз получих много въпроси относно лириките. За мен това е песен за гнева и омразата в най-чистата им форма. Без да е затварян в клетка или удържан, а насочен директно към съществуващата реалност. Ето защо аз много харесвам обложката. За мен тя изобразява смъртта за всички. Крайните шибани следи от живо-прикования към един стар римски уред за екзекуция. Човек или не-човек, всичко.
Животът е слаб, Смъртта е силна.“

Dark Funeral ще издадат своя сингъл на 7″ винил на 23 февруари чрез Century Media Records. Предварителна поръчка и повече подробности може да намерите тук. Той ще съдържа композициите „Nail Them To The Cross“ и „Temple Of Ahriman“, нова композиция написана съвместно от Heljarmadr и Lord Ahriman.

„Тя е ритуалистична композиция с корени от наследството на великия разрушител Angra Mainyu, Ahriman. Аз и Lord Ahriman написахме текста заедно, призовавайки великия дух на Мрака. Това е портал, добре дошли в бъдещето.
Hail Satan!“

– добавя Heljarmadr.

И за да е пълнокръвен „месеца на Звяра“, Dark Funeral са подготвили още едно издание. Точно преди 19 години излиза албумът-крайъгълен камък за групата „The Secrets Of The Black Arts“. Специалната версия на тази блек класика ще е с ремастериран саунд, ново оформление, кратки бележки, неиздаван снимков материал от 1995г. Албумът ще е във формати 2CD version и 2LP version.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото