Вокалистът на DARK FUNERAL и GRÁ със здравословни проблеми

Вокалистът на шведските блек метъл формации Dark Funeral и Grá Erik Andreas „Heljarmadr“ Vingbäck е със здравословни проблеми. Това обяви самият той чрез публикация в социалните мрежи.

„Кой иска да живее вечно? Току-що се завърнах от наистина близък разговор със Смъртта, но все още не съм мъртъв или умиращ. Претърпях доста остра тромбоза, за щастие бях хоспитализиран навреме и получих необходимото лечение, което да следи състоянието ми. Също така ми бе съставен дългосрочен план, който да ме отведе към максимално възстановяване. За мен се грижат добре и до мен са правилните хора и семейството ми. Моля да уважите личния ми живот.

Причината, поради която ви споделям това, е че няма да съм в състояние да участвам на два от предстоящите ми концерти, поради което съм много разочарован. Не знаем колко точно ще продължи това, но със сигурност няма да мога да съм на шоутата на Grá в Атина (26 януари) и Стокхолм (3 февруари). Медицинският екип, който се грижи за мен, не ми позволява да участвам, тъй като това би рискувало здравето ми. Въпреки това, концертите ще се състоят и Niklas ще бъде с двойна роля – китари и вокали, за да може участията да не бъдат канселирани. Насърчавам всички ви да отидете и да им се насладите, като по този начин подкрепяте Grá и мен.

Относно бъдещи концерти, аз и медицинския ми екип сме сигурни, че ще съм напълно възстановен навреме, за да съм в състояние да изпълня всичко, което е в моя график.

Благодаря ви за разбирането и ще споделя повече, когато мога. Точно сега това е всичко, което трябва да се каже и имам нужда от почивка, за да се възстановя.“

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото