Концерт на Ani Lo Projekt и приятели

На 30 юни в столичния SOFIA LIVE CLUB предстои едно вълнуващо събитие, което почитателите на симфоник метъла не бива да пропускат!

Организатори на този Female-fronted мини-фест са симфоник метъл бандата – Ani Lo Projekt, които творят в Германия и се завръщат тук, за да отпразнуват своята 10-годишнина, но това не е единствения повод за празничния концерт, барабанистът на бандата също отбелязва тържествено рождения си ден.

В събитието ще се включат и специални гости, които творят в мелодичния метъл жанр и радват феновете и истинските ценители със страхотна авторска музика.

Сред специалните гости са група BENDIDA – обичаните симфоник-фентъзи метъли, също така дамите от инструментален струнен квартет – The STRINGS и група Metalwings.

Празничният концерт ще бъде с вход – Свободен, а желаещите да закупят тениски, дискове и други рекламни материали от бандите, ще могат да се сдобият с тях на място!

Събитието отваря врати в 19.30 и всички ценители на хубавата музика са добре дошли! За подробности и актуални новини следете фейсбук ивента.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото