За модните тенденции или новите чорапи SLAYER, MOTÖRHEAD, IRON MAIDEN

socksАмериканската фирма Stance пусна на пазара нова линия мъжки чорапи наречена „Legends Of Metal“. Тя включва модели със символиката на SLAYER, MOTÖRHEAD и IRON MAIDEN… засега.

Няколко думи за марката Stance. Тя е основана 2009г. като главният офис е в Калифорния. Главната дейност на фирмата е изработка и продажба на мъжко бельо и чорапи, а според статистиката до март 2015г. е продала 36 милиона чифта чорапи. Марката официално представя NBA и MLB, разбира се, обувайки ги с чорапите си. Посланиците на марката са наречени „Punks and Poets“ и включват голям брой музиканти, атлети, дизайнери, артисти, стилисти, писатели и фотографи.

Както виждате към  „Punks and Poets“ вече са присъединени и „легенди на метъла“. Ако решите, че непременно трябва да се снабдите с чифт от „железните“ чорапки то можете да посетите този адрес и да сте готови да се разделите с 18$.

maidensocksmotorheadsocksslayersocks

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото