WINTERSUN стартират кампания за събиране на средства

 Вече не би трябвало да има фен на WINTERSUN, който да не знае, че Jari и компания са подготвили чисто нов албум. За него стана ясно, че ще се казва „The Forest Seasons“ и списъкът му с песни бе разкрит още миналата седмица. Миналия ден бандата обяви следното:

Wintersun-Snow-PhotoПрез изминалата есен правихме много дълги и продуктивни преговори с Nuclear Blast и сключихме окончателна сделка през ноември месец. За щастие, стигнахме до решение, удобно за всички – за нас, за лейбъла и най-вече за феновете. Какво означава това? Означава, че ще стартираме кампания за събиране на средствa, която ще включва новия ни албум „The Forest Seasons“! Причината за стартиране на кампанията е нуждата да се построи студио Wintersun Headquarters. Както някои от Вас знаят, този план го обмисляме от доста време.

Това е наша дългогодишна цел и мечта – да разполагаме със собствено студио само за нас. То е крайно необходимо за да завършим „Time II“ и за да продуцираме бъдещите ни записи възможно най-бързо, с най-доброто качество. 100% от събраната сума ще бъде инвестирана в студиото.

Това ще бъде и най-голямата краудфъндинг кампания, която някога сте виждали в метъл жанра! Естествено, че няма да бъде обикновена кампания. Няма да предлагаме предмети като перца за китара ипи използвани чорапи за хиляда долара. Вместо това, ще получите нещо много по-ценно! Точно така! Всеки, внесъл някаква сума, ще получи уникален WINTERSUN пакет, включващ „The Forest Seasons“. Разбира се, всички предложени продукти ще бъдат на напълно достъпни цени. Най-хубавото е, че по този начин феновете ще се насладят на новия ни албум както трябва и то с най-доброто качество. Целият материал е записан и на Вас не ви се налага да чакате месеци за да получите съответния желан пакет.

Реално погледнато, това е нещо като предварителна поръчка на диска. Цялата работа е win-win ситуация – вие получавате новия ни албум по най-лесния начин, а ние, с всяка ваша поръчка, се доближаваме постепенно до крайната си цел. Кампанията ще стартира в уебсайта на IndieGoGo на 1-ви март и ще продължи до края на месеца. Тя ще трае само 30 дена, така че бъдете готови! Благодарим Ви!

FB_IMG_1485422383171

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото