WINDHAND са вече в София

Новини за концерта довечера директно от Rawk’N’Roll:

Днес следобед американската дуум банда Windhand кацна на летище София за третия концерт по случай десетия рожден ден на уебзина Rawk’n’Roll – the ‘pass-me-that-bottle’ webzine. В момента петимата си почиват от дългия полет, а в клуб Mixtape 5 тече подготовка за концерта тази вечер. Вратите отварят в 20:00, а Upyr ще бъдат на сцена малко след 20:30.

Jack Daniel’s и този път са приготвили ексклузивен мърч пакет за един от феновете на Windhand. След като връчихме наградата на Кристиян Христов от концерта на Ufomammut (плоча, диск и тениска на групата), напомняме на публиката довечера да пази билета си и да следи каналите на Rawk’n’Roll утре, за да види кой ще спечели подарък от Windhand.

Билети за концерта могат да се намерят в мрежата на Eventim или на входа на клуба на цена от 25 лева.

Тази вечер Rawk’n’Roll ви кани една крачка по-близо до култовия фестивал Roadburn в Тилбург, който стартира тази седмица и където Windhand също ще забият.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото