Ново видео от INSOMNIUM

Финландските мелодет машини INSOMNIUM пуснаха нов видеоклип. Той е към песента „While We Sleep“ от предстоящия да излезе нов албум на бандата. Изданието носи заглавието „Shadows of the Dying Sun“ и ще бъде факт в края на месец април чрез Century Media Records. Видеото е дело на вече натрупалите популярност поляци от Grupa13, можете да го гледате онлайн по-долу.

За процеса покрай клипа вокалистът Ville Friman казва:

Преди няколко седмици пътувахме до Варшава, за да заснемем първия видеоклип от Shadows of the Dying Sun. Този път решихме да работим с полска продуцентска компания, Grupa 13, партнирали си с Behemoth. Песента, която избрахме, е While We Sleep. Тя е тъжна и включва всички типично наши елементи – рифовете, мелодиите, агресията, тъгата, но и великолепието и надеждата. Снимахме само в продължение на ден, беше огромно удоволствие да работим с професионалисти от такъв калибър. Нещата се стекоха повече от гладко и сме изумени, освен че сме и щастливи, от резултата. Наистина нямаш от какво да се оплачеш, щом компанията ти предлага водка между сцените. Искрено се надяваме, че ще харесате това, което се е получило.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото