WHILE HEAVEN WEPT с нов албум

Вирджинските легенди на епичността While Heaven Wept отбелязват 25 години съществувание именно през 2014. Празнуването ще дойде под формата на шести студиен албум – Suspended аt Aphelion. Nuclear Blast ще се погрижат той да стигне до нас на 24 октомври.
Този път продукцията е изцяло концептуална, като се докосва най-вече до творчеството на Pink Floyd, Rush, King Diamond и Bathory.

Tom Phillips обяснява:

Знаковият за нас звук остава недокоснат, но все пак е някак узрял. Всичко е постарому, просто сме минали на по-високо ниво в музицирането си. За пръв път включваме изцяло нов, свеж материал, нищо не е отлежавало в главите ни и най-вече по това албумът ще се различава от предшествениците си.
През последните години имахме нужда от промяна на звука, затова се обърнахме за вдъхновение към последния Satyricon. Само че подходихме по обратния на техния начин – захванахме се за работа с възможно най-съвременните технически нововъведения.


Suspended at Aphelion съдържа:
I: Introspectus
II: Icarus And I
III: Ardor
IV: Heartburst
V: Indifference Turned Paralysis
VI: The Memory Of Bleeding
VII: Souls In Permafrost
VIII: Searching The Stars
IX: Reminiscence Of Strangers
X: Lifelines Lost
XI: Retrospectus

Обложката е излязла изпод четката на Gustavo Sazes, рисувал за Morbid Angel и Arch Enemy.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото