WATAIN и MAYHEM с мини европейско турне

wataintour

Една наистина страховита колаборация ще потопи в тотален мрак няколко града на Европа. Свирепата шведска орда WATAIN е обединила сили с безпощадните си норвежки колеги от MAYHEM за няколко бутикови ритуала. Вижте в прес релийза по-долу подробности.

„For it is not rain that falls tonight
From the black ominious sky
But sulphur tears from the last flock of birds
And the wind carries the smell of death from the agony in their hearts
As the fly in nameless fear
Towards Luciferion“

Сега можем да обявим, че през декември тази година ще представим Casus Luciferi в неговата цялост на няколко избрани дати в Европа. Този концерт ще бъде осъществен заедно с Mayhem, които ще представят целия De Mysteriis Dom Sathanas.

Причината, поради която има само шест дати е, че тези места и промоутъри бяха единствените в цяла Европа, които имаха смелостта да вземат този пакет. Почести за всички тях. В същото време тези, които бяха твърде уплашени и морално подтиснати да приемат характера на турнето, ще продължат да гният в страх. Защото те знаят много добре, че законът и редът, които отчаяно се опитват да поддържат чрез бойкотиране на Black Metal-а е на път да се срине.

Присъединете се към нас през декември и ще станете свидетели на свещения ужас от миналото, съживен отново… Black Metal Chaos awaits!

Градовете и датите на концертите са:

13 December: FR Rennes, L’Etage
14 December: FR Rouen, Le 106
15 December: FR Paris, Trabendo
16 December: NL Eindhoven Metal Meeting
17 December: PL Warsaw, Progresja
18 December: PL Gdansk, B90

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото