WARTIME ще подгряват LEAVES’ EYES и ATROCITY на 27 октомври!

BGTSC има удоволствието да обяви WARTIME – българското участие на предстоящия концерт на LEAVES’ EYES и ATROCITY!

WARTIME е една от най-обичаните български банди от екстремната сцена. Те определят стила си Technical Thrash Metal, а историята им започва през 1997г. От тогава до сега групата е претърпявала неколкократни промени, като дори някои от членовете и са сменяли инструментите на които свирят.

След дебютното ЕР Perfect World (1998) и двете демо тави Entrapment (2000) и Preordained Game (2006) през 2010 година на бял свят се появява Against Destiny, отличен албум на много високо ниво, а и сто процентов Technical Thrash Metal. По малко от три години по-късно WARTIME се затвърждават като №1 експериментатори, а и напомнят защо са от водещите формации на местната екстремна сцена с още по идейния Solar Messiah (2012), включващ вече освен thrash, power и progressive елементи вплетени в един неповторим и компактен стил.

На 27 октомври „звездните месии” ще допълнят липсващото звено на този изключителен спектакъл, за да се превърне той в над три часово тържество.

700 билета за концерта на LEAVES’ EYES, ATROCITY и WARTIME са в продажба от 21 август, ексклузивно в мрежата на EVENTIM в цялата страна. . До края на месец август те бяха на специална промо цена от 35 лева, а от 1 Септември се продават на  цена от 40 лева. Не забравяйте, че последните 300 ще са на цена от 50 лв.

Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Пикадили, Germanos, Technopoilis, OMV, Office 1 Superstore, Техномаркет, ESPO груп, Usit Colours, Outlet Alex, На Тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, каса 3 на НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината, както и онлайн на www.eventim.bg

Предстои оповестяването на още подробности!

Подкрепете събитието във Фейсбук.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото