VULTURE INDUSTRIES със стрийм на юбилеен концерт

Добре известни със своята привлекателност и забавно театрални сценични лудории, VULTURE INDUSTRIES наскоро отпразнуваха 20 години от съществуването си и то беше увенчано със специално юбилейно шоу в Берген, Норвегия. Знаейки, че само малка част от техните фенове могат да станат свидетели на шоуто от първа ръка, групата се е погрижила многобройните им фенове по целия свят да не пропуснат този много специален повод и са записали цялото събитие.Продуциран от Jarle Jovda Moe, който също е автор на видеото „New Lords of Light“, включващ многокамерна и многоканална продукция, шоуто включва не само любими песни от предишните издания на групата, но и песни от предстоящия пети дългосвирещ студиен албум „Ghosts from the Past“. С други думи, това е идеалната възможност за стари и нови фенове да направят равносметка на това докъде е стигнала групата през годините и да си припомнят миналото.

Шоуто ще бъде излъчено в три отделни сегмента, като първият ще бъде на 26 май от 20:00 ч. Централноевропейско време и може да бъде гледан в YouTube канала на групата на този адрес.

2-ра и 3-та част на шоуто ще бъдат показани съответно от 20:00 часа на 03 юни и 10 юни.

Самият „Ghosts from the Past“ ще бъде издаден от Dark Essence Records на 16 юни и е без съмнение най-силният албум на VULTURE INDUSTRIES досега. Той бележи нова посока за групата, която клони към по-твърдата страна на рока и черпи от широк спектър влияния. Въпреки това, типичният звук на VULTURE INDUSTRIES, който прави групата толкова отличителна, все още е там, за да го чуят всички.

Предварителна поръчка е налична тук:
Webshop: https://darkessencerecords.no/kar255-vulture-industries-ghosts-from-the-past/
BandCamp: https://vultureindustries.bandcamp.com/album/ghosts-from-the-past

Видеото „This Hell is Mine“ от предстоящия албум можете да видите по-долу.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото