VRANI VOLOSA търсят барабанист

Deso EX Vrani VolosaБургаската pagan metal група VRANI VOLOSA започва търсене на нов барабанист. Съобщението от бандата гласи следното:

„След повече от 13 години съвместна работа се разделяме с нашия брат по оръжие Десислав Иванов. Това бе славен период за всички нас, в който споделяхме музикалните си виждания и вкусове, житейските спадове и възходи, работехме здраво в репетиционната, записахме два албума, изживяхме прекрасни мигове на сцената и споделяхме енергията от живото свирене с всички, които посещаваха нашите концерти. Не сме си и помисляли, че това може да се случи, но ето – пътищата ни се разклоняват и ще трябва да продължим да водим битките си поотделно.

VRANI VOLOSA изказва безкрайната си благодарност към Десислав Иванов за неговата всеотдайна работа и безгранично приятелство. То ще си остане вечно!

VRANI VOLOSA ще продължи да съществува, като вече започна работа по наследника на “Amongst The Loneliest Of Waves”. В тази връзка ще търсим нов барабанист, който да влезе в семейството като постоянен член – да репетира с нас, да записва с нас и да прави концерти с нас. Нека желаещите да се включат в отбора да изпратят лично съобщение в профила на групата и ще споделим повече подробности.

Vivere est militare!

VV”

Третият албум на Vrani Volosa “Amongst The Loneliest Of Waves” излезе в края на 2018, а бандата вече завършва писането на песни по наследника му. Желаещите да кандидатстват за вакантното място зад барабаните, могат да пишат във Facebook профила на групата.

 1. #1 написан от Дон Цеци е нещастен. (преди 4 години)

  Тъкмо се напаснаха и започнаха златния си творчески период..
  Дано да намерят някой по-скоро .
  Тениските с логото от последния албум са много уникални.
  Ходя на работа с нея и колежките си мислят ,че става дума за козметика за коса ( покрай златистия надпис и името ).

 2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 3. Коментари за тази публикация
В началото