Фестивалът SUMMER CHAOS 2017 се отменя

 ФЕСТИВАЛЪТ SUMMER CHAOS 2017 СЕ ОТМЕНЯ

 Поради слаб интерес към тазгодишното издание на фестивала Summer Chaos 2017, планирано за 31 юли с участници KREATOR, TARJA TURUNEN, CREMATORY и FALLEN ARISE, събитието няма да се състои. Ниските предварителни продажби на билети правят изпълнението на продукцията невъзможно.
Всички закупени билети за фестивала ще подлежат на връщане по следния начин:

– Билетите, физически закупени от мрежата на Тикетпро в цялата страна, ще се връщат на съответната каса, от която са били получени, срещу представяне на билета и касовата бележка към него.

– В случай, че касовата бележка е изгубена, билетите могат да бъдат върнати в централния офис на Тикетпро на адрес София, ул. Шандор Петьофи 28, тел. 02-953 03 11 – всеки работен ден от 10 до 18 ч.

– Стойността на закупените онлайн билети от сайта www.ticketpro.bg, платени с кредитна или дебитна карта, ще бъде възстановявана автоматично по съответната банкова сметка на купувача.

 Периодът, в който всеки закупен билет ще може да бъде върнат, е от 14 до 31 август.

 Организаторите се извиняват на всички фенове за причиненото неудобство!

20496253_1614802355231076_162318850_n

 1. #1 написан от Black Adder (преди 5 години)

  Някой да е изненадан…

 2. #2 написан от Стъклото (преди 5 години)

  Какъв интерес очаквате? Изпълнители идващи за хиляден път и нищо ново – всички си обичаме Kreator, ама дайте нещо ново и интересно.

 3. #3 написан от Анонимен (преди 5 години)

  Като направят фестивал на нивото на румънците с толкова групи тогава ще има интерес

 4. #4 написан от Бегай (преди 5 години)

  ХАХАХАХ, нима някой, който да се учуди, изненада? Ганчо, казахме ти че пак ще засмърдиш до небесата и отвъд. И така ще е при всеки друг опит. Получи ли си го пак, Ганец?

 5. #5 написан от potona (преди 5 години)

  с тези цени на билетите

 6. #6 написан от ЕдинЧовечеЦ (преди 5 години)

  Ако организатора е онзи набеден за „проумоутър“ Гани, няма нищо учудващо… Още не е платил парите на Sodom при последното им идване. Те и за това си ни заобикалят… Свирят си в Румъния и Гърция и не искат да идват в България… За жалост!

 7. #7 написан от Бегай (преди 5 години)

  Съъъъъщият мазен нагъл търгашки кюфтак. То колко още мазни осирания имаше и след Содом…ама тука такива продължават да си го веят как им е кеф.

 8. #8 написан от Elling (преди 5 години)

  Дори да приемем, че това със слабите предварителни продажби е истинската причина (въпреки че едва ли има проблем да се съберат минимум 1000 човека за тези групи), то това е напълно нормално – всички, които ходят по концерти имат едно наум, като чуят името на организатора и не бързат да си купуват предварително билети за „негови“ събития. Още помня как рейса на Gorgoroth си тръгна под носа ми пред Юбилейна… По-лошото е, че все по-малко хора, слушащи такава музика останахме…

  • #9 написан от Tutur (преди 5 години)

   A на другия ден Sodom се навиха, прецакаха ги с парите и оттогава край на посещенията им в татковината…

 9. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 10. Коментари за тази публикация
В началото