VOIVOD представиха Target Earth EPK

На 21 януари 2013 г. за Европа и на 22 януари 2013 г. в Северна Америка, канадските метъл пионери Voivod ще издадат своя 13-ти студиен албум Target Earth.  В очакване на събитието, групата вече е публикувала своя официален Target Earth EPK (electronic press kit):

Видеото е заснето в Берлин, Германия на 16 октомври, 2012 г., по време на последния тур на групата в Европа и включва кадри зад сцената, както и ексклузивно интервю с Away (Michel Langevin) и Chewy (Daniel Mongrain) за направата на албума.

Target Earth е записан и продуциран в Wild Studios, Quebec и миксиран от Sanford Parker (PELICAN, NACHTMYSTIUM). Художественото му оформление отново е дело на барабаниста Away (Michel Langevin), като по-характерното този път е, че включва цветови схеми и елементи от всяка една от предишните обложки на групата.

Новият студиен запис бележи и завръщането на басиста Blacky (Jean Yves Thériault), който за последно бе в редиците на групата през 1991 – за албума Angel Rat. Това е и първи албум за Chewy (Dan Mongrain), който с китарните си уменя се вписва отлично в стила на Voivod.

Тук може да чуете едноименната песен от албума, а песента Mechanical Mind – на това място.

 

 

 

 

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото