DELAIN сменят барабаниста си

По-рано днес от лагера на холандците Delain пристигна новината, че барабанистът им Sander Zoer е решил да се откаже от ролята си заради промени в личния му живот. На негово място ще дойде Ruben Israel, който се присъедини към обиколката на симфо младоците с Kamelot миналата година. Неговият съвместен път с Delain започва там, където е приключил – на турне, само че този път със Sonata Arctica.

Sander казва:

Преди осем години се заех с перкусиите в Delain и това е най-доброто решение, което съм вземал, но сега е време да се оттегля. Ще се занимавам повече със собственото си развитие, ще довърша страничните си проекти, ще съм покрай семейството си. Ще продължа да работя с Delain зад кадър. Ще ме виждате по концерти с тях. Страшно много благодаря на всички фенове!

Ruben:

Когато Delain ме поканиха на американското си турне, не исках да изпусна възможността. Наслаждавах се на всяка една минута. Също така се сприятелих с бандата. Разбира се, не се поколебах и този път – вече официално да стана част от формацията. Нямам търпение да започне това приключение!

Ruben Israel

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото