Само преди 3 дни-на 6 август, беше последната изява на вокалиста Matt Barlow заедно с Iced Earth. Вижте целия концерт на Wacken Open Air на видеото по-долу:

Сетлист:Iced Earth

‘1776’ (Intro)
‘Burning Times’
‘Declaration Day’
‘Vengeance Is Mine’
‘Last December’
‘I Died For You’
‘The Hunter’
‘Birth Of The Wicked’
‘The Coming Curse’
‘Iced Earth’

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it's missing. Get Flash Player from Adobe.