„Vale“ – Новият албум на BLACK VEIL BRIDES

blackveilbridesvaleЗа работата по албума, вокалът на групата Andy Biersack споделя, че няма търпение да достигне до феновеновете и смята, че това е най-завършеният и вълнуващ албум в цялото творчество на групата.

BLACK VEIL BRIDES работят с John Feldman по него през последните две години и създаването му, поне според Andy е невероятен опит и кара групата да се гордее със селекцията от песни, които са написали и събрали за „Vale“.

Латинският превод на заглавието е и основното послание на албума. Групата се надява да продължи да вдъхновява почитателите си да не се притесняват от своята индивидуалност и страст и да бъдат такива каквито са. Основният наратив в албума отново съдържа елементи от историята на „The Wild Ones“, която започна с „Wretched and Divine“  и е история за изправянето пред предизвикателството да продължиш напред въпреки страха и болката на пиналото в опит да откриеш силата да започнеш нова глава от живота си.

Andy Biersack споделя още, че тази идея е близо до сърцето му и вярва, че ще докосне всички, които се смятат за отхвърлени от стандартното общество. От тяхна гледна точка BLACK VEIL BRIDES застават зад аутсайдерите и обезправените, с този албум те целят да дадат надежда, забавление и най-важното един див рок енд рол албум.

За предварителна поръчка на албума, може да посетите сайтът на групата: http://www.blackveilbrides.net/ , а официалното му появяване на музикалният пазар се очаква да бъде на 12 Януари 2018 година.

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото