UNLEASHED представят ново парче

Unleashed_The Hunt For White Christ_smallКакто вече писахме, традиционният шведски дет метъл, стокхолмски стил, се завръща. UNLEASHED е сформирана още през 1989 г. от Johnny Hedlund, групата никога не е променяла звученето си и винаги е успявала да задоволи феновете си, особено докато са на сцената. Шведите вече се похвалиха, че са подписали с един от най-уважаваните лейбъли – Napalm RecordsJohnny Hedlund коментира преди няколко месеца:

Горди сме да обявим, че сключихме договор с Napalm Records! Тринадесетият ни студиен албум ще бъде записан този месец в Chrome studios и ще бъде готов за издаване малко по-късно през 2018 г. Също така планираме юбилейно турне през 2019 г., тъй като тогава се отбелязват 30 години от сформирането на UNLEASHED. Hail Odin!

Само след броени дни, на 26 октомври, ще излезе новият материал на групата, който носи името The Hunt For White Christ. Той ще бъде и четвъртия от поредицата за света на Odalheim и воините на Midgard и ще отбележи наближаващата тридесетгодишнина на UNLEASHED. Обложката можете да видите вдясно.

Днес шведите представят едно от новите си парчета – „Stand Your Ground“, чуйте го по-долу.

 

UNLEASHED са:

Johnny Hedlund – бас, вокали
Anders Schultz – барабани
Tomas Masgard – китари
Fredrik Folkare – китари

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото