UNDERGROUND NIGHT в The Black Lodge Bar

underground-night

Лятото си замина и идва есента, а с нея и новият сезон на бар “The Black Lodge”! На 8 октомври (четвъртък) ще се проведе първата им тематична вечер за 2015/2016 година. Това ще е събитие, изпълнено с музика от най-добрите (макар и не толкова известни) групи по ширините на земното кълбо – банди, които въпреки че не са достигнали световни висоти, все пак правят наистина качествени парчета. Стилово ще има от всичко по малко. Ще чуете групи като Frosttide, Tengwar, Spellcaster, Invader, Abode, Dieveristy, Arbitrator и други. Ако тези имена да не ви говорят нищо, то това е перфектният момент да обогатите знанията си за чуждата ъндърграунд сцена!

Събитието започва в 21:00ч., мястото , разбира се, е The Black Lodge Bar (бул. “Ал. Стамболийски“ №34), входът е свободен, а също така не забравяйте за традиционната томбола в полунощ.

Повече информация можете да намерите на официалната страница на Underground Night във фейсбук.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото