U.D.O. в Пловдив

Античен театър посреща легендата и то само след месец!

Рок звездите U.D.O. ще бъдат в Пловдив на 18 септември 2020 г. В петъчната вечер, Пловдив отново ще събере метъл феновете от цяла България, защото немските музиканти и бенд лидера Udo Dirkschneider ще изнесат концерт в Античeн Театър. Събитието е част от  Културният календар на град Пловдив. Вратите се отварят в 18.30 часа, а самото шоу ще започне в 20.00 часа.

Античният театър ще приема зрители с намален капацитет, за да бъдат спазени световните противоепидемични изисквания и да се гарантира безопасността на фенове и артисти.

След месеци на очакване, предстои отново да изживеем емоцията на рок от световна величина. И всичко това не след година, а след малко повече от месец.

Концертът е част от събитията Music of the Ages.

От днес билетите за шоуто са в системата на Eventim и на касата пред Община Пловдив

Организатор: Блу Хилс

 1. #1 написан от Rockfan (преди 9 месеца)

  Браво! Айде все повече такива положителни новини 🙂 . Че то напоследък човек като влезе в някой от специализираните сайтове и му се „озъбват“ само новини за пренасрочени/отменени концерти- време е да ни посрещат и новини за предстоящи/потвърдени такива 🙂 …

 2. #2 написан от Тони (преди 9 месеца)

  Едва ли ще се проведе, точно тогава е новата вълна на КОФИТО 19…..

  • #3 написан от Rockfan (преди 8 месеца)

   Би трябвало да се проведе. Време е вече и рок/метъл музикантите да се освестят и да почнат да бичат концерти. Стига оправдания със знаем какво 🙂 (наистина вече става банално и нелепо). Все от някъде трябва да се почне и все някой трябва да се престраши и да бъде пръв. Античния театър е открито пространство, може да се спази и ограничението за публиката, така че не виждам причини за отлагане/отмяна (Удо не ми е сред любимите музиканти, обаче искрено и солидарно се радвам за неговите фенове, които ще отидат на концерта и ще демонстрират подкрепа).
   П.П. Ето, аз например днес, преди около 4 часа се върнах от вече отворените и работещи кино-зали. Изгледах новия филм на Кристофър Нолан („Тенет“)- силно го препоръчвам, между другото- шантав както винаги 🙂 . Та, мисълта ми е, казвал съм го и преди- явно всички търсят варианти да продължат напред и да се върнат към обичайния си живот и бизнес, само рок/метъл звездите се държат като страхливи кокони.

 3. #4 написан от dc cooper (преди 8 месеца)

  Концерт ще има и той ще е РОК-СЪБИТИЕТО на 2020 г !!!

 4. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 5. Коментари за тази публикация
В началото