TRIVIUM отново в България?

Дали ще видим американците отново да забиват на родна земя? До момента въпросът не е повдигнат от ничия страна, но имаме няколко основания да предполагаме, че ще се завърнат.
През тази година те идват пак в Европа за редица концерти. И ако участието на Rammstein със съпорт банда Bullet For My Valentine не беше изненада предвид това, че идното лято групите си вървят в комплект, то в концертните дати на Trivium се появи съвместно с тях участие. Датата е 27 юли 2013г. , мястото: на румънският прототип на нашия Sofia Rocks- Rock over Bucharest.  Дали обаче ще минат през Wacken Open Air (Германия) , Швеция , че чак през северната ни съседка и ще ни подминат?
Според думите на басиста Paolo Gregoletto, самите те все още нямат представа къде другаде биха имали участие.
Е, таим надежди да не пропуснат скъпата ни родина, особено след като обещаха да се завърнат, след успеха от хедлайнърския си концерт на стадион „Васил Левски“ през 2012г. 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото