Три дни до концерта на W.A.S.P.

Датата на дългоочакваното шоу на W.A.S.P. у нас вече съвсем наближи! Само три дни остават до концерта на рок величията, които обещават зрелищен и невиждан до сега коцерт!

На 4 август вратите на Летен театър Бургас ще бъдат отворени точно в 19:00ч., а в 19:30 се очаква първата банда на сцената – италианците от Scala Mercalli. Групата е свирила на много от най-големите музикални фестивали в цяла Европа и има зад гърба си над 20-годишна кариера. Техният сет ще продължи около 40 минути, в които публиката ще загрее със здрав саунд за кулминацията на вечерта.
Градусът на емоциите ще бъде вдигнат още по-високо от втората подгряваща група, която ще се качи на сцената преди великаните от W.A.S.P. В 20:15ч. публиката ще види Аналгин, начело с легендата на Ахат – Звезди. По време на 50-минутното си участие Аналгин  ще изпълнят добре познатите и обичани рок химни “Ако имаш време“, “Тя беше ангел“, “Спомен от доброто“, “Нов монолог“ и др.

Очаква се шоуто на хедлайнерите на вечерта  – легендарните рок идоли W.A.S.P., да започне в 21:30ч. Блеки Лоулес и неговите музиканти са подготвили уникален концерт с голяма собствена продукция – сцена, звук и ефекти от последно поколение. Публиката ще има  щастието да види едно грандиозно шоу, което дълго ще се помни!

На концерта няма да се допускат лица, употребили алкохол, наркотични или упойваши вещества. Забранено е внасянето на остри предмети, несгъваеми чадъри, опасни, отровни и запалими вещества, огнестрелно и хладно оръжие, както и професионална видео и фото снимачна техника.

Деца на възраст до 10 години ще бъдат допускани на концерта безплатно, но задължително придружени от пълнолетен родител/настойник, който има закупен билет за събитието.
Във връзка с разпоредбите на Наредбата за специализирана закрила на деца на обществени места от Закона за закрила на детето, лицата под 18 години посещават обществени места след 22 часа единствено с придружител и попълнена декларация. Декларацията можете да бъде изтеглена от началната страница на Тикетпро България – www.ticketpro.bg.
В случай, че родителят/настойникът не е попълнил декларацията предварително, това може да се случи на входа на Летен театър Бургас, преди влизане на концерта.

Капацитетът на Летен театър Бургас в деня на събитието – 4 август, е почти разпродаден, но все още могат да бъдат закупени ограничен брой билети във всички каси в мрежата на Тикетпро и касата на театъра (Центъра до Часовника). Цената им на предварителна продажба е 45 лева, а в дена на концерта – 50 лева.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото