NAPALM DEATH с благотворителна песен

До сега нечувана песен на грайнд колосите NAPALM DEATH беше пусната от тях. „Earthwire“ е записана по време на работата на групата по последния им албум. Парчето е издадено с цел благотворителност, като събраните пари ще бъдат вложени в подкрепа на пострадалите от скорошното земетресение в Непал. Можете да закупите песента на този адрес.

Фронтменът Mark Greenway коментира:

Преди три години бяхме поканени за концерт в Катманду и това място ни остави силно впечатлени и със страхотни изживявания. Когато отскачаш от континент в континент и то бързо, за кратко време, възприемаш различните места само през една гледна точка. Точно заради това Непал ни се стори не само изпълнен с невероятна красота, но и с трудности, през които преминават местните хора, за да получат това, което ние възприемаме за даденост, като сцена за свирене и място за фестивал. С по-широк оглед осъзнахме суровите разлики между техния и нашия свят, като това, че хората там живеят в дупки до пътя, което всъщност ни вдъхнови за темите в последния ни албум „Apex Predator – Easy Meat“
Когато разбрах за земетресението на 25 април в Непал се сетих за слабата архитектура на сградите в Катманду (често срещана на места, където нищетата е ежедневие) и можех да си представя последствията, дори нямаше нужда да гледам репортажи по телевизията или в интернет, за да знам какво е положението там.
Shane, нашият басист, вече имаше идеи как NAPALM DEATH да помогне по собствен начин и след консултация с Bill Gould от FAITH NO MORE беше насочен към DZI. Хареса ни факта , че компанията има важен глас в решаването как най-добре да се използват събраните ресурси. Усещането за независимост, което компанията насърчава върви паралелно с характера на NAPALM DEATH.
Ние, следователно, представяме ексклузивно парче от сесията на гореспоменатия албум, написано от китариста ни Mitch Harris, за да съберем средства за работата и ресурсите исизкани от DZI за помощ на хората в Непал. Тектът на песента може да бъде изтълкуван по много различни начина, но за мен той представлява човечеството под безмилостния марш технологията. Предполагам някак подходящо.
Моля подайте ръка и помогнете на хората в Непал да си възстановят живота, като се потопите в звукова екстремност!

Napalm Death

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото