Tim Lambesis (AS I LAY DYING) отива в затвора за 6 години.

Вокалистът на As I Lay Dying Tim Lambesis беше осъден на 6 години лишаване от свобода от Върховния съд на Сан Диего, Калифорния. Той ще лежи за опит за организиране на убийството на съпругата си, с която бяха разделени от 2012 г. Меган Мърфи и трите им осиновени деца от Етиопия ще бъдат поставени под защита в следващите 10 години. Преди обявяването на присъдата, нейният баща споделил, че семейството живее в страх, тъй като „затвора е добро алиби за някой, който би искал да довърши делото си“, както и, че Lambesis „се притеснявал само за парите и съжалявал единствено за това, че са го хванали“.
От своя страна 33-годишният музикант избухнал в сълзи и заявил, че чувства дълбоко разкаяние и благодарност към съпругата си „за нейните молитви по средата на цялата тази история“. Адвокатът му да пореден път се опитал да хвърли вината върху фитнес инструктора на Тим, когото нарекъл „наркодилър“, с оправданието, че това нямало да се случи, ако не били стероидите, които били причината за неадекватното поведение на клиента му. Според полицаят под прикритие, когото певеца опита да наеме през 2013 г. за убийството, автора на „I Need Your Clothes, Your Boots, And Your Motorcycle“ е бил страшно огорчен и ядосан от факта, че след като съпругата му подала документи за развод, той не е имал възможност нито да посещава децата си, нито да ги вижда или да може да ги взима с него по турнета, както и факта, че Меган е щяла да получи до 60% от неговия доход при раздялата.

На оповестяването присъстваха и колегите на Tim в As I Lay Dying Nick Hipa, Phil Sgrosso и Josh Gilbert, които наскоро извадиха първия сингъл на новата им банда Wovenwar, „All Rise“.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото