TIDES FROM NEBULA обявиха дата за София

Полската post-rock/metal банда TIDES FROM NEBULA обявиха втората част от турнето си, което ще е в подкрепа на актуалния им албум „Safehaven“, който излезе по-рано тази година.

Сред датите присъства и 17.10София, клуб Live&Loud.

Това ще бъде петото гостуване на групата у нас.

 

Ето и официалното потвърждение от Live&Loud:

TIDES FROM NEBULA определено е най-популярната полска инструментална прогресив пост-рок /пост-метъл група с голям международен опит.  През последните 8 години те издават албуми и постоянно са на турнета. След издаването на 3 студийни албума и представянето на 500+ концерта по целия свят, настъпи моментът за албум №4 – „Safehaven“. Ето и няколко думи от TIDES FROM NEBULA:

Това ще бъде 4-тият албум и сме изключително щастливи, че можем да го споделим с почитателите си. В миналото сме работили с именити продуценти, които ни научиха на толкова много неща, че този път се почувствахме готови сами да се нагърбим с тази функция. Творческият процес протече плавно и спонтанно, подобно на този при дебютния ни албум. Убедени сме, че ще чуете всичко това. Честност, тъмнина, познания и енергия.

100 броя билети са в продажба в мрежата на ETicketsMall и онлайн на WWW.LIVEANDLOUD.NET на цена 15 лв., а в деня на събитието ще се продават само на входа на клуба, но на по-висока цена. Бройката им е ограничена и препоръчваме да се подсигурите навреме.

Скоро ще има и още информация за събитието.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото