THE SUBWAYS тази събота – програма, шампионска лига, афтър парти!

Остават около 3 дни до първия концерт на The Subways у нас. Събитието е на 19-ти май, тази събота, в клуб *MIXTAPE 5* (подлеза на НДК), както вече информирахме.

Ето и подробностите за развитието на вечерта по часове:

Клубът ще отвори врати в 20:00. Първи, с тематичен сет, ще подгрее Shakermaker – най-познатото име сред проводниците на британската музикална култура у нас. В края на май неговото Britspotting движение ще отбележи своята деветгодишнина.

В 22:30 на сцената ще се качи българската формация Babyface Clan. Те ще подгреят с 40-минутен сет, в който се очаква да бъдат включени част от новите песни на групата.

Паралелно с това, на специално поставени за случая тв-монитори, от 21:45 всички фенове на футбола ще могат да следят финалът на Шампионската лига директно в клуб *MIXTAPE 5*. Така едновременно, почитателите на добрата и съвременна музика и атрактивния футбол ще могат да смесят и подсилят емоциите си от двата спектакъла, които съботната вечер предлага.

The Subways, като кулминация на събитието, е предвидено да стартират в 23:30. Групата е подготвила пълен концертен сет, вкючващ добре познати песни като „Rock & Roll Queen“, „We Don’t Need Money To Have A Good Time“, „Oh Yeah“, „With You“, а също и голяма част от актуалния в момента албум „Money & Celebrity“.

Независимо от продължителността на изпълненията на The Subways вечерта съвсем няма да завърши със слизането им от сцената. Веднага след края на техния сет събитията ще бъдат преместени в Строежа, където е подготвено специално афтърпарти с вход свободен. Там зад пулта отново ще застане Shakermaker, в комбинация с ди джеи от клуба.

Билети за концерта на The Subways в *MIXTAPE 5* все още могат да бъдат намерени в мрежата на Ticketstream.bg – Строежа, Бар Петък, Офис 1, На тъмно, Техномаркет, М-тел, Мултирама, Ориндж, TBI Credit, както и онлайн. Цената им е 30 лв. на предварителна продажба, а на самата дата и място – 35 лв.

Капацитетът на клуба е ограничен до 650. Препоръчва се предварителното закупуване на билети!

Концертът се реализира съвместно от клубовете *MIXTAPE 5* и Строежа, с подкрепата на Jack Daniel’s.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото