BABYFACE CLAN и SHAKERMAKER подгряват THE SUBWAYS в София

Актуалната британска група ще свири за първи път у нас на 19 май

Вече са ясни специалните гости на първия концерт на THE SUBWAYS в София! BABYFACE CLAN са българската група, която ще забие непосредствено преди появата на британците на сцената. За DJ сет е поканен един от водещите в жанра у нас – Shakermaker. Както вече е ясно, THE SUBWAYS пристигат в България на 19-ти май, събота, като шоуто им ще се случи в столичния клуб *MIXTAPE 5*.

THE SUBWAYS станаха особено популярни приз 2008-ма след участието им в хитовия филм на Гай Ричи „RocknRolla“. Впечатляващото „Rock & Roll Queen„, използвано като основен музикален фон в лентата и официалните трейлъри, бързо се налага по цял свят, включително и България. освен това, от 2004-та година насам групата издава 3 албума, последният от които „Money & Celebrity“ е особено актуален (септември 2011-та).

В подобна връзка тазгодишните очаквания към BABYFACE CLAN са особено високи. Групата работи усилено по завършване на нов албум. Част от песните „E-Misery“, „Magnifying Glass“, “Bomb Filled Bouquets” и “Classic” са вече достатъчно добре познати от впечатляващите им живи участия в София.

Вечерта ще бъде открита с DJ Set на Shakermaker. Вратите на *MIXTAPE 5* ще отворят в 20:00. Очаквайте подробности за разписанието на програмата по часове!

Билетите за концерта на THE SUBWAYS на 19 май в *MIXTAPE 5* се разпространяват в мрежата на Ticketstream.bg. Цената им е 30 лв. на предварителна продажба, 35 лв. в деня на събитието и на мястото. каси: Офис 1, На тъмно, Техномаркет, М-тел, Мултирама, Ориндж, TBI Credit, Бар Петък, Строежа.

Броят на билетите е ограничен, препоръчва се предварителното им закупуване!

Проектът се организира от Строежа и Mixtape 5, с подкрепата на Jack Daniel’s.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото